Beşiktaş Adana Demirspor / Beşiktaş, Ziraat Kupası maçında Adana Demirspor'u mağlup ... / Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Adana Demirspor / Beşiktaş, Ziraat Kupası maçında Adana Demirspor'u mağlup ... / Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek.. Sofascore canlı skor adana demirspor ve beşiktaş arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali.

Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı.

Beşiktaş: 1 - Adana Demirspor: 2 | NTV
Beşiktaş: 1 - Adana Demirspor: 2 | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Yusuf ziya öniş stadı'nda oynanan ve türkiye futbol federasyonu'ndan suat. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak. Serie a'da başkent derbisinde roma güldü3 saat önce.

Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı.

Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Yusuf ziya öniş stadı'nda oynanan ve türkiye futbol federasyonu'ndan suat. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından;

1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Ziraat türkiye kupası f grubu 3.

Beşiktaş Adana Demirspor: 1-2 maç özeti ve golleri - Son ...
Beşiktaş Adana Demirspor: 1-2 maç özeti ve golleri - Son ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı.

Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi.

Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Adana demirspor, bu sezon 1 maçlarında beşiktaş ile oynadı. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Sofascore canlı skor adana demirspor ve beşiktaş arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce.

Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1.

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı nerede oynanacak? - tr ...
Beşiktaş - Adana Demirspor maçı nerede oynanacak? - tr ... from media05.ligtv.com.tr
Adana demirspor, bu sezon 1 maçlarında beşiktaş ile oynadı. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak.

Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi.

Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Yusuf ziya öniş stadı'nda oynanan ve türkiye futbol federasyonu'ndan suat.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook